BWT Filtre Kartuşun Görevi

BWT su filtreleme sisteminde su 4 filtrasyon aşamasından geçirilir.

  1. Aşama: Partikül filtrasyonu
  2. Aşama: Kireç ve ağır metal içeriğinin azaltılması, magnezyum iyonları aracılığı ile kalsiyum değişimi.
  3. Aşama: İstenmeyen koku ve tat bozucu maddeler (klor) ve bazı organik kirliliklerin azaltılması
  4. Aşama: Hassas/ince filtrasyon

Tadı Farkedin:

Magnezyum minerali suya lezzet verir; çay, kahve ve içme suyu mükemmeldir. Kartuş içerisinde bulunan kalsiyum suyun sertliğini alır, magnezyum ise suya fark edilebilir şekilde lezzet verir.

aritmali-surahi
bwt-surahi

Temiz Su- Temiz / Açık Sonuçlar

Su filtresi sıcak ve soğuk içeceklerin hazırlanmasının yanı sıra yemek pişirmek içinde idealdir. Suyun kireç içeriği azalır. İnce filtreleri kullanarak sudaki partiküller sudan süzülür/ayrışılır. Çay, kahve, küp buzlarda bir bulanıklık olmaz, temiz bir görüntü oluşur.

Lezzetli Su

İstenmeyen koku ve tat bozucu maddeler (örneğin klor) sudan elimine edilir. Çay, kahve ve içme suyunu, filtrelenmiş su ile hazırlayarak, Mg2+ formülü sayesinde; tam istenilen aromaya ulaşmak ve daha iyi tat almak mümkündür. Sensör testleri bağımsız enstitüler tarafından da onaylanmıştır.

Tasarruf

Kahve, espresso makineleri, su ısıtıcılarının vb. ömrünü uzatır. Bunun dışında BWT’nin filtreleme sistemini kullandığımızda yalnızca iyi para tasarrufu yapmış olmayacaksınız, aynı zamanda hantal ağır su şişelerini taşımak durumunda da kalmayacaksınız.

Daha İyi Su

Ağır metal kalıntıları (örneğin; kurşun, bakır ve organik yabancı maddeleri) , ya da belirli bitki ve böcek kalıntılarını azaltır.

Su Arıtmalı Sürahi

Updated on 2017-11-11T17:12:59+00:00, by Nefron.